Modele de asezat faianta in bucatarie

Montarea faiantei dans bucatarie se face, en général, de Jos pana la Decker la care sunt montate corpurile suspendate. Cu toate acestea, o varianta DIN ce in ce mai adoptata este montarea faiantei de bucatarie Numai pe peretele cu chiuveta si cu aragazul si doar in Zona de deasupra dulapurilor de bucatarie pana la corpurile suspendate. Restul bucatariei este zugravit cu Vopsea lavabila intr-o culoare asortata cu faianta si gresia. Daca optam pentru aceasta varianta, va trebui sa luam in consideratie de la incemis Asezarea Mobilei, deoarece modificarile ulterioare vor afecta designul bucatariei. Culoarea, dimensiunile si textura faiantei sunt cateva DIN criteriile de alegere a faiantei de bucatarie. Culorile deschise vor fi puse in valoare de un Chit de rosturi mai inchis, de exemplu, daca avem faianta Bej, este potrivit un Chit de rosturi Maro, mai ales daca alegem si o gresie de culoare Maro. O faianta de culoare inchisa Arata mai bine intr-o textura lucioasa, care sa lumineze, prin reflexele créer, bucataria. Pentru o bucatarie Vesela, alegem un modèle in SAH, o Combinatie de placi de faianta de Culori diferite dispuse in sah. Combinatiile de Rosu cu Alb sau Alb cu Verde sunt cele mai frecvente. Este la Moda si realizarea unei terminatii cu modèle spécifique, DIN bucati MICI de faianta asezate in partea de sus.

Faianta bucatarie culoare bejIn Poza va prezentam un modèle de Faianta de bucatarie de culoare Bej, Cu Chit de rosuri Maro. O Mélis de bucatarie dans Culori asortate este cea mai potrivita. Intrebari si raspunsuri despre Culori pentru faianta de bucatarie: intrebare: in Baia apartamentului in care ne vom Muta, gresia DIN baie si Jumatatea inferioara a peretelui (faianta) sunt Verde inchis (Stil grecesc), iar Jumatatea superioara a peretelui este Bej . Chitul gresiei verzi este deschis (o nuanta de CREM) la fel si al gresiei Bej. Chitul pus undeva in anul 2000 Arata foarte Urat-un roscat murdar. Este o idee buna sa Punem gresiei si faiantei Verde inchis un Chit tot Verde inchis? Baia este foarte mica iar verdele inchis nu este nicidecum Culoarea Noastra Favorita:). Daca aveti o Alta idee, va multumesc anticipat. O zi buna! Raspuns: daca nu va place Culoarea, trebuie sa schimbati gresia. Daca schimbati doar Culoarea chitului nu va fi Mare diferenta. Ideea este ca la o culoare inchisa a chitului tot se va cunoaste murdaria (se va colora deschis), dupa cum PE Culoarea deschisa (CREM) se cunoaste murdaria inchisa la culoare.

Cand va hotarati sa faceti o investitie pentru a schimba aspectul BAII, montati gresie si faianta mai deschise la culoare. Deocamdata curatati chitul existant, sau puneti altul, Verde (cred ca este mai greu de gasit) sau CREM. Intrebare: mobila de bucatarie este Rosu cu Negru-ce faianta se potriveste, ce culoare? Raspuns: puteti Merge PE nuante de Roz, Crem, portocaliu sau Maron-URI, GRI, sau Alb. Intrebare: Amenajez bucataria. Am cumparat faianta Alba pe care intentionez sa o Pun PE horizontaux pana la Decker 1,5 m inaltime. Bucataria este foarte mica-4, 56 m.p. ce culoare sa AIBA gresia si éventuel si mobilierul pe care il voi comanda? Raspuns: cu faianta Alba se potriveste teoretic orice culoare. Dar fiinca bucataria DVS. Este mica, excludem culorile foarte inchise. Deci Puteti folosi Culori deschise, Dar Si Culori mai inchise, INSA doar ca accent, PE suprafete MICI.

Puteti crea orice Combinatie de Culori va place, GRI-URI, nuante de Crem-Maro deschis (MERG cu galben PAI, portocaliu), Verde PAL-olive (MERG cu galben-PAI), bleu-albastru deschis sau Roz PAL (MERG cu nuante de MOV, Lila) etc. Intrebare: AM bucataria de 4, 60m lungime si 3 m latime, gresia este de culoare GRI fumuriu inchis este Pusa in ROMB, nu am pus Inca faianta pentru ca nu stiu ce culoare se asorteaza, avand in ca IT intentionez sa IMI COMAND bucataria de culoare afin sau Verde cu Negru. Raspuns: Faianta poate fi un GRI deschis, Bej deschis sau Alba-se potriveste cu orice culoare, la fel ca negrul si GRI-urile-, sau daca preferati s-o asortati cu mobilierul, puteti Merge PE lila sau Verde PAL/olive deschis-Culori deschise, mai discret, avand in ca a été gresia este inchisa, si mobilierul va fi colorat intens.

EMU
EMU
Related Posts